torstai 25. joulukuuta 2014

Ja sitten jotain aivan muuta


Yhdistävä tekijä

9 kommenttia:

  1. Kuva on otettu ihan omin pikku kätosin eikä lainattu mistään interinetistä

    VastaaPoista
  2. Räkätautipäivä on hyvä päivä katso leffoja. Täytyy myöntää ettei leffa ole ihan niin hyvä kuin ekalla 20 katsomiskerralla. Hyvä puoli etten muistanut kaikkea koska edellisesta kerrasta on muutama vuosi.
    Neljä virheää palloa.

    VastaaPoista
  3. Welcome to the Rock!

    Tämä elokuva on tullut varmasti nähtyä lähemmäs kymmenen kertaa. Hieno esimerkki hyvästä toimintaelokuvasta: Liikaa ei tarvitse miettiä,eikä herätä suurempia tunteita, mutta katsoo ihan mielellään.
    Tämän elokuvan suurin vahvuus on ehdottomasti nimekäs näyttelijäkaarti. Voisin kuvitella tämän elokuvan aika pirun paljon huonommaksi, jos näyttelijtät olisivat vähemmän hyviä. Elokuva kun ei tarinaltaan ole kovin kummoinen tai omaperäinen. Myöskään hirveästi ei ole efektejä tai hienoja tappelukohtauksia, mitkä yleensä ovat tomintaelokuvien suola. Tosin erittäin näyttävä takaa-ajo kohtaus, mikä on tietysti pakollinen, kun San Franciscossa kuvataan. Masonin rooliahan tarjottiin ensin Arnold Schwarzeneggerille. Voimme vain kuvitella, miltä lopputulos olisi näyttänyt, jos Arska olisi roolin ottanut vastaan.
    Michael Bayn elokuvista rankkaan tämän kyllä ykköseksi.

    Hanna-Mari: ***
    Juha : *** 1/2

    VastaaPoista
  4. http://www.episodi.fi/listat/viisi-syyta-miksi-sean-connery-on-maailman-kovin-jatka/

    VastaaPoista
  5. https://www.youtube.com/watch?v=Rwi1kcn--7U&list=PLF9883DFBD7C1BE3A&index=9

    VastaaPoista
  6. Kyllä tämä leffa muistuttaa minkä tähden mä pidän Nicolas Cagesta..on se vaan niin hieno mies. Eilen mua oltais hemmoteltu National Treasure leffalla, mutta en muistanu katsoa alusta alkaen joten täytyy joskus toiste katsoa kyseinen pätkä. Mutta palataan The Rockiin.

    Loistava elokuvahan tämä on useamman katselukerran jälkeenkin. Kuvakulmat, musiikki, tunnelma ja tasaisesti ilmaantuva toiminta takaa, että elokuvan jaksaa katsoa yhä uudelleen. Henkilöt esiteltiin mielenkiintoisten ja jopa jännien tilanteiden siivittäminä, eikä niiden seuraaminen käynyt tylsäksi myöhemminkään.

    Erikoiseksi elokuvan teki se, että siinä ei ollut puhtaasti pahaa päähenkilöä, eikä siitä huolimatta luotisateilta vältytty. Alkukohtauksesta, kun kenraali Hummel menee hautuumaalle, mulla tuli mieleen Ylviksen musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=Yn-oemgzlEU

    Lopputuloksena, annan pätkälle 4,5 heilutettavaa valomerkkiä.

    VastaaPoista
  7. Kunnon action-leffa jonka olen nähnyt lähemmäs 10 kertaa. Jotenkin taas kesti uuden katselukerran ja en muistanut kaikkea.
    Pääosiin hommattu hyvä kaarti. Cage on mun mielestä ollut aina aika hyvä ja tämä hänen parhaita pätkiään. Connery nyt on Connery. Aina hyvä ( Onko huonoa Conneryn esittämää roolia?) Harriksen rooli on mahtava. Paha ,mutta ei kuitenkaan.

    Tuonne vankilasaarelle olisi kiva itsekin päästä vieraileen.
    Musiikki myös onnistunut kuten Zimmerilla yleensäkin.

    Paras kohtaus on kun pommi posahtaa saareen!

    Annan 3,5 tähteä.

    VastaaPoista