maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pimeää



On vuorossa jälleen uusi elokuva.
Tällä kertaa yhdistävänä tekijänä on ohjaaja David Slade.

Vuodelta 2007 löytyy seuraavanlaista toimintaa http://www.imdb.com/title/tt0389722/?ref_=nv_sr_2


Nautinnollisia elokuvahetkiä!

12 kommenttia:

  1. Onko muuten eka leffa jossa linkkinä on ohjaaja? Pyörittelin tätä leffaa pari viikkoa sitten kädessäni ja pistin takas leffaahyllyyni :)

    VastaaPoista
  2. Logo lehmä.
    Se oli semmoinen tarina, jossa esitetään viaton rotu huonosaa valossa 😉. Ei niin vaikuttava leffa kuin ihan ekaa kertaa katsoessani. Mua häiritsi se turha ja tylsä rakkaustarina kaiken keskellä, liian nopeat leikkaukset osissa tappelukohtauksissa (olivat sekavia) sekä loppu. Se oli pliisu. Suuri plussa pääpahan kohtalosta sekä kimaltamattomuudesta.
    Neljä kimakkaa kiljaisua

    VastaaPoista
  3. Olipas taas kerta kun kirjoitin kunnon arvostelun ja kuinka kävikään. En ollutkaan kirjautunut sisään ja teksti katosi :)
    Eli uudestaan muutamalla sanalla. Hyvä leffa. Paras kohtaus oli uv-valo. Hyvä äänimaailma. Olen nähnyt kakkososankin,mutta en muista oliko hyvä. Pitänee katsoa uudestaan.
    Annan 4 tähteä.

    VastaaPoista
  4. Mulla on myös käyny vastaava ja nykyään aina kopioin kaikki tekstit sukkahousuun ennen kuin klikkaan 'julkaise'. T: Niksipirkka

    VastaaPoista
  5. Kyllä talvi on kaunista aikaa. Sillon kun ei tarvitse murehtia verenhimoisista vampyyreista. Suurimmat ihailut elokuva minulta sai hyvästä kuvaustyylistä sekä mahtavasta tunnelmasta. Tunnelmassa yhdistyi kivasti TheThing sekä Storm of the Century, mutta pysyi silti omana uniikkina tarinanaan.

    Näyttelijöiden välillä kemia synkkasi ja kaikki veti roolinsa uskottavasti. Liikaa tarinat eivät rönsyilleet, vaan ne pidettiin tarpeeksi napakkoina, jotta elokuva pystyi etenemään hyvään tahtiin.

    Kyllä minun täytyy antaa tästä 5 kaamospäivää.

    VastaaPoista
  6. Hyvää kaamosta vain,

    muistin elokuvan hyväksi, mutta aikaa viime kerrasta oli kulunut tovi, joten mielellään sen uudestaan katsoi.
    Samat asiat sykähdyttivät nytkin. Elokuva eteni nopeasti. Pakokauhu oli hyvin läsnä ja viholliset tunteettomia – sääliä ei pahalta tihkunut. Kuvaus oli erittäin toimiva ja joitain still -kuvia voisi jopa anastaa kuvakaappauksella ja kehystää seinälle. Ihmekös tuo, talvimaisema toimii aina.

    Ei tästä liikaa huonoa osaa sanoa. Näyttelijät eivät olleet huippuja, mutta pahoja kompasteluja ei liioin ollut.
    Pidin kovasti tinanapin viimeisestä käyttöönotetusta oljenkorresta. Siinä oli epätoivoa kerrakseen.

    Elokuva ansaitsee 4 pinnaa

    VastaaPoista
  7. Jännä ku joillakin kestää toi leffan katsominen…

    VastaaPoista
  8. Esa, kakkososa oli aika hanurista. Näin muistelen, tosin tämmöinen pakkomielteinen tyyppi kun olen, niin se on katsottava kanssa uudelleen :)

    VastaaPoista
  9. Aikamoisia verenimijöitä.

    Pahoittelut aluksi, että meillä tämä nyt näin kesti, mutta kun vasta eilen saavuimme Kiinan maalta.

    Tämä elokuva on kyllä omia suosikkejani näistä uudemmista vampyyripätkistä.
    Loistava idea käyttää kaamosta näiden herkkusuiden rellestykseen. Eristyksiin jäänyt kylä on ideana taasen vanha, mutta toimiva. Itselläni tästä syystä tuli heti mieleeni loistava Tremors.
    Vampyyrit ovat aina olleet pahiksien ykkösiä. Fiksuja ja verenhimoisia, erilaisilla supervoimilla varustettuina. Tässä nämä olivat vielä normaalia aika paljon hirvittävämmän näköisiä.

    Nythän olemmekin katsoneet 2/3 David Sladen pitkistä elokuvista (kolmannen katsomisesta en anna takeita) ja täytyy sanoa, että kyllä mies erittäin hyvin hommansa osaa. Elokuva on visuaalisesti todella näyttävä ja pidin kovasti väliin heitetyistä tunnelmakuvista kaamoksessa kylpevästä kylästä.
    Loppuratkaisu oli kyllä yllättävä ja siitäkin pisteitä.

    Kaiken kaikkiaan erittäin toimiva toimintakauhupätkä.

    Juha: ****
    Hanna-Mari: ***1/2

    VastaaPoista
  10. Viive annettakoon anteeksi. Vaikkakin voin sanoa, että me olimme tällä viikolla koko perheen voimin Malmilla ja silti ehdimme katsomaan elokuvan ajoissa. Mutta..jääkäämme jännittämään mitä tuo Mika keksii seuraavalle katselulle :)

    VastaaPoista
  11. Joko se uusi leffa ois kohta saatavilla, ei sen katsomiata muuten voi vältellä ;)

    VastaaPoista