lauantai 26. huhtikuuta 2014

Aivotonta toimintaa

Monen raskaan leffan jälkeen ainakin minä kaipaan kovasti jotain aivotonta ja hauskaa. Itse leffan valinta osoittautui hieman haastavaksi, koska mulle hyviä vaihtoehtoja oli liika... Mun valinnan peruste on se, että tämä on mulle sama kuin joku Ihmemies muille henkilöille :P

Yhteinen tekijä: Liam Neeson

Leffa: The A-Team



Bonuksena muut vaihtoehdot: Battleship sekä Taken. Mä yritän saada itse katsottua kaikki...

8 kommenttia:

  1. Lentopelko? Mielenkiintoista. Se varmaankin selviää elokuvan katsottua. En ole tätä nähnyt, joten teen sen mielelläni jahka saan edellisen leffan katsottua :)

    VastaaPoista
  2. Sehän se oli taas kunnon actionia.
    Elokuva oli sen verran sopivan kuuloinen lauantai-iltaan, että katsoimme sen samoin tein pois kuleksimasta.
    A-Team-sarjaa ei ole ikinä tullut seurattua paria hassua jaksoa enempää. Sen takia ehkä tämä elokuvakin oli vielä jäänyt katsomatta. Onneksi sarjan katsomatta jättämisestä ei ollut haittaa elokuvaa katsellessa.
    Elokuva oli niin rehti toimintakomedia, kuin vain voi olla. Hyvässä ja pahassa. Aivot sai nimen omaan jättää narikkaan ja nauttia menosta. Täytyy myöntää, että odotukset olivat ehkä hieman korkeammalla, kuin mihin elokuva loppujen lopuksi ylsi. Juoni olisi saanut olla edes hieman monimutkaisempi ja enemmän olisi saanut olla kunnon tappelukohtauksia ja/tai kunnon räjähdyksiä ja muita spesiaaliefektejä,
    Ihan ok toimitakomedia silti.

    Hanna-Mari:**
    Juha: ** 1/2


    VastaaPoista
  3. Ps. Tuo Taken on kyllä hyvä. Battleshippia en ole nähnyt.

    VastaaPoista
  4. Sunnuntaiaamun avaus, vähän häiritsi kun oli leffan nähnyt puoli vuotta sitten viimeksi sekä se turha hempeily. Plussana vanhan Facemanin cameo vankilassa.
    Paljolti nostalgian ja hyvän näyttelijävalinnan vuoksi 4 -kertainen Pity the fool huuto.

    Ps. Taken on kesken ja Battleshipin katson tässö kolmannnen kerran vuoden sisään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taken tuli katsottua loppuun sunnuntaina, se oli niin hauska kuin muistinkin. Tyttöään etsivä mies oli kivan tyly :) Tämä oli siis toinen kerta noin puolen vuoden sisään kun katsoin tämän leffan -> 3.5/5

      Poista
  5. Elokuva yllätti minut viihdyttävyydellään. Sitä oli jopa mukava katsella ja ehkä kyseisenä katselupäivänä sattui olemaan semmoinen tyhjän mielen olo. Ei turhia mysteereita tai vaikeita juonikuvioita, vaan selkeää toimintaa ja hassuttelevia vuorosanoja.

    Elokuvan toi arvoonsa hyvät näyttelijät ja heidän välinen kemiansa, hupaisien heittojen kera. Lisäksi useampaan otteeseen nousi ilmi ajoituksen tärkeys. Kaikki oli sekunnin tarkasta ajoituksesta kiinni. Aivan kaikki. Mutta eipä sekään häirinnyt, sillä tapahtumat vietiin niin pitkälle ettei niitä yritetty selittääkään mahdollisiksi. Vain A-Team onnistuu niissä.

    Myönnettävä on, että aluksi epäilin yltiöamerikkalaisuuden ärsyttävän, mutta sitä ei ollut niin paljoa. Lisäksi kohtaukset vietiin läpi sen verran rennolla asenteella, että riitti kun itse nojautui hyvään asentoon sohvan syövereihin ja seurasi ilman jännitystä kun tiimi veti tehtävänsä kunnialla läpi.

    Elokuvaa en välttämättä olisi katsonut ilman tätä pakottavaa valintaa, sen verran oletin etten pätkästä välitä.

    Alkuperäisestä sarjasta en muista mitään (liekkö edes keskityin kun isoveljet sitä vahtasivat), mutta minusta tuntui että nämä näyttelijät vetivät roolinsa hyvin itselleen sopivalla tavalla.

    Kerrassaan mukava elokuva. Siitä hyvästä 3 helikopterin kiepautusta.

    VastaaPoista
  6. Viimeinkin sain katsottua. Yllättävän hyvä leffa. Melekin kyllä huononi sitten loppua kohden valitettavasti. Aika oiva näyttelijäkaarti. Suosikkina Liam ehdottomasti. Tällaiset perus action-seikkailut on kyllä aina paikallaan. Parasta olivat helikorpeti ja lentokone-kohtaukset. Myös panssarivaunu kohta teki kovan vaikutuksen. Ei kai tästä nyt mitään syväanalyysia kannata yrittääkään. Annan 3,5 tähteä.

    VastaaPoista
  7. A-team ei ole säväyttänyt ikänä. En tosin ole katsonutkaan kyseistä sarjaa paria jaksoa enempää. Siksi odotukset olivat matalalla. En odottanut mitään. Ilokseni sain todeta, että kyseessä on hauska, suoraviivainen toimintapläjäys ja vieläpä hyvillä näyttelijöillä varustettuna. Pitäisi kai kirjoittaa arvoistelut heti elokuvan katsomisen jälkeen, sillä yksityiskohtia en nyt jaksa muistaa tahi hurrata. Kauttaaltaan hyvää rähinää. Minä annan tälle 3,5 tähteä.

    VastaaPoista