perjantai 3. huhtikuuta 2015

Happea!!

Nyt on kyse korkeamman johdatuksesta. Tampere tarjosi mainion mysteerin, jonka uskon kuitenkin olleen vain väline – polun tallaaja seuraavalle elokuvalle. Kenties parhaalle, joka kulttuurikerhoamme on koskettanut.

BURIED, se aito ja oikea 2010 -versio

Yhdistävä tekijä on Stephen Tobolowsky (Sukunimi lausutaan suomeksi gorg, toim.huom)


9 kommenttia:

  1. Näin pääsiäisen tähän on hyvä sanoa, että voi Jeesus!
    Tässä elokuvassa on sama ongelma, kuin edellisessä. Aivan liian vähän aikaa sitten tämän katsonut. Tämä vain ei ole ihan saman tason elokuva. Ja alkaa tuo Reynoldsin naama jo ärsyttää tässä blogissa. Olen pettynyt risurottiin.

    VastaaPoista
  2. Siinä mielessä minäkin oon samaa mieltä elokuvan huonoudesta, että tässä näytetään ihan liian vähän Reynoldsin naamaa, vaikka onkin pääosassa. Pimeät hetket vie verkkokalvoista tuon ihanan säihkysilmän katsojan luota pois ;P

    VastaaPoista
  3. Linkki johtaa Amityville-elokuvaan :) Tarkkaavaisuutta Risupadon typerykset!

    VastaaPoista
  4. Koskas tulee uudet vuoden elokuvat? Niin suosittuja olivat viimevuotisetkin...

    VastaaPoista
  5. Voi ei!! Nyt kyllä ylläpitäjä on nolona ja hyvin hyvin pahoillaan! Pyrin korjaamaan tämän erheen pikaisesti!

    VastaaPoista
  6. Jaahas..jaahas. Nyt taitaa kaikilla olla kesät mielessä, kun komea herra Reynolds ei innosta. Törkeetä. Ja itselleni olen yhtälailla pahana. Mutta nyt olemme korjanneet tämän seikan ja katsoimme leffan.

    Puolessa välin tuli pienoinen kyllästyminen ja odotin vain elokuvan loppua. Pätkän olen nähnyt aiemmin, joten yllätysmomentteja en odotellut. Muutamat jännitys- ja yksityiskohdat olivat unohtuneet muistista, mutta ne ei olleet tärkeitä juonen kannalta vaan enemmän ajankulua.

    Uskottavasti Reynolds näytteli rekkamiestä ja hienosti homman hoiti myös ääninäyttelijät. Vaikka elokuvan ratkaisu oli minulla selvillä, elin loppujännityksen uudelleen. Toisin sanoen, elokuvan viimeiset hetket oli erittäin onnistuneita ja jätti muuten ok elokuvasta hyvän fiiliksen.

    I give you 2,5 million money.

    VastaaPoista
  7. Nyt kyllä hävetää, kun tämän katsominen näin venyi :(

    Elokuva on kyllä hyvä, mutta oli liian hyvin muistissa, minkä takia katselu siirtyi ja siirtyi. Tämä ei ole valitettavasti rakennuttu samalla tapaa kerroksittain, kuten esimerkiksi Dodgeball, jossa löytää uusia juttuja uusilla katselukerroilla.
    Hienosti toteutettu elokuva, kun ei arkun ulkopuolella käyty kertaakaan. Oli viety Hitchcockin Rope ja Rear Window vielä astetta pidemmälle.
    Väitän, että käärme oli vain paniikissa olevan Paulin mielikuvituksen tuotetta, jos ei ollut, niin se oli täysin turha lisä elokuvaan.
    Jäätävintä elokuvassa on CRT:n pomon puhelu elokuvan lopussa.

    Ihan hyvä pätkä Reynoldsista huolimatta

    Hanna-Mari: ***
    Juha: *** 1/2

    VastaaPoista
  8. Tämä leffaa jää mulla ns backlogille, kun en ole löytänyt vielä mistään. Kommentteja kun löytyy

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista