sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Bringing back the balls...

Beethovenin seikkailun kakkososa tarjosi pienen haasteen seuraavaa leffaa valittaessa, eikä vähiten siksi, että halusin jotain missä on mahdollisimman paljon aivotonta äksöniä. Suurin osa Beethovenin näyttelilöistä kun ovat tehneet hömppäkomedioita ja/tai tv-sarjoja. Loppujen lopuksi löytyi neljä mieleistä vaihtoehtoa, joista ainakin yksi olisi tarjonnut erittäin helpon jatkon, mutta se leffa säästetään vielä tulevaisuuteen.
Eli seuraava leffa on Herra Kiven: The Rundown - Pako Viidakkoon. Jälleen hyvä osoitus siitä, ettei leffojen nimiä saisi IKINÄ suomentaa. Yhdistävänä tekijänä on Pat Jankiewicz. Kiva nähdä miten tästä päästään eteenpäin, sillä tämäkin leffa tarjoaa kivasti mahdollisuuksia jatkolle. Ja onhan tämän leffan tappelukohtaus saanut aikoinaan parhaan tappelun movie awardsin. Eli ei muuta kuin aivot narikkaan ja nauttimaan, näin me ainakin teemme


--jukka

5 kommenttia:

  1. No niin. Leffan nimi on todellakin hienosti jälleen käännetty, mutta ei anneta sen liikaa haitata...
    Elokuva oli kyllä malliesimerkki aivot narikkaan-tomintakomediasta, niin hyvässä kuin pahassakin. Mukana oli sankarikovis, hauska rääväsuu, kaunis nainen ja kovin ilkeä pahis.
    Parhaimman suorituksen teki tietysti Christoper Walken, vaikka ei tainnut juurikaan ponnistella parhaimpaansa. Muistakaan pääosan esittäjistä ei löydy valittamista, mutta eipä hirveästi kehumistakaan. Viidakko tietysti toimii aina mukavana miljöönä.
    Kaiken kaikkiaan ihan kelvollinen dagen efter-pätkä.

    Juha: **
    Hanna-Mari: *

    VastaaPoista
  2. Ei ollut liikaa lempinäyttelijöitäni tässä pätkässä. Arskan pikainen näkyvyys ja Christopher Walkenin naama on kiva nähdä, vaikkei Chrisu vetänyt parhaimpiaan kuten turkulaiset mainitsivat.
    Värimaailmasta ja tietyistä kuvakulmista pidin. Kevyt elokuva, mikä sen oli tarkoituskin olla, mutta silti pidän enemmän haastavimmista pätkistä. Ei olisi varmaan tullut katsottua, jollei olisi käsky käynyt :)

    Tähtösiä 2 kappaletta.

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Ei nimi miestä pahenna,mutta leffaa se ei ainakana paranna.
    Odotin vähän enemmän kyseiseltä elokuvalta. Parasta antia oli viidakko. Herra Kivi oli toki myös tuttuun tapaansa aika hyvä valinta rooliinsa.

    Kelpo tekele,mutta jotain jäi uupumaan.

    Esa antaa 2 tähteä

    VastaaPoista
  4. Sellainen tällä kertaa. Viidakko jees, Scott jees, Walken jees, tumma beibee jees. Enemmän hyviä asioita kun olisin aluksi voinut ajatella. Ihan katottava aivottomuus. Ei Rock ollut hänkään huono, mutta en ehkä ihan noin isoa roolia olisi antanut, lahjat kun kuitenkin viittaavat enemmän rimapojan hommiin...tai sitten enemmän sinne kehään. Anyway, ei missään nimessä täysin kuraa.

    Tuiki tuiki kaksi tähteä.

    VastaaPoista
  5. Leffahan oli melkein yhtä hyvä kuin edellisellä kerralla, josta ei kovinkaan kauaa ole aikaa :D
    Tää on yksi lajityyppi, joka iskee muhun kovasti, monen muun lisäksi. Parastahan tässä leffassa on ehdottomasti se aivoton toiminta eikä asioita selitellä turhaan alussa, vaan leffa alkaa rullaamaan. Tämmöinen WWE fanaatikkohan suorastaan nauttii mm. The Rockin leffoista + monen muun WWE tähden leffoista, joita varmasti näemme myöhemmin ;)
    Mielenkiintoisia huomioita leffassa, ekassa mättökohtauksessa nähtiin yksi maailman parhaista lopetusliikkeistä eli Rock Bottom. Blu-ray:nä leffan nimi oli Welcome to the Jungle, mikä ärsytti.

    Mirva: 3/5
    Jukka: 4/5

    VastaaPoista